» Login

Promotia 1% discount pentru cumparaturile tale la Carrefour continua si in 2012!

Cumparaturile tale zilnice la Carrefour sunt mai avantajoase cu EuroLine American Express: in perioada 01 martie – 31 decembrie 2012 foloseste cardul tau de credit EuroLine American Express in reteaua de magazine Carrefour si primesti 1% inapoi, in cupoane de cumparaturi tot anul 2012.

Cu cat folosesti mai des cardul cu atat valoarea returnata este mai mare si primesti mai multe cupoane. La fiecare 3 luni iti comunicam numarul cupoanelor de cumparaturi castigate ca urmare a tranzactiilor din lunile anterioare. Pentru fiecare 500 Ron cheltuiti primesti un cupon de cumparaturi in valoare de 5 Ron, valabil in reteaua de Hypermarket-uri Carrefour. Diferentele inregistrate se vor reporta de la o perioada de calcul la alta.

De acum, merita sa folosesti doar cardul de credit EuroLine American Express pentru cumparaturile tale in reteaua de magazine Carrefour!

Citeste Regulamentul promotiei aici!Cardul de credit EuroLine American Express este acceptat intr-o retea extinsa de locatii comerciale pe intreg teritoriul Romaniei. Avantajele oferite pana in prezent, dintre care cel mai important fiind posibilitatea de a opta pentru cumparaturi in rate fara dobanda la peste 300 de comercianti locali, sunt disponibile in continuare. In plus, noul card de credit ofera, fara nicio taxa suplimentara, o intreaga serie de beneficii aferente statutului de detinator de card American Express, incluzand acceptarea la plata in intreaga lume si accesul la avantajele Programului American Express Selects (SM), prin reduceri la cumparaturi la peste 140 de comercianti parteneri din Romania si alte mii din strainatate.  

 

 

CINE SUNTEM?

 

EFG RETAIL SERVICES IFN S.A. 
Sediul social: Bulevardul Dimitrie Pompeiu nr. 6A, parter (partial), etaj 3 (partial) si etaj 4, Sector 2, Bucuresti.
Inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/338/2004,
Cod Unic de Inregistrare 16036850,
Capital social subscris si varsat: 90.774.500 RON

 

CE ESTE CARDUL DE CREDIT?

  • O linie de credit in limita unui plafon maxim acceptat, de care utilizatorul cardului poate beneficia oricand si oriunde;
  • O modalitate eficienta de a face cumparaturi, urmand ca plata pentru bunurile achizitionate sa se faca ulterior, in transe stabilite de utilizator;
  • O modalitate de a scapa de grija generata de lipsa de lichiditati.
  •  
    © StarByte. Toate drepturile rezervate.